Keresés ebben a blogban

2012. március 10., szombat

Szappannal a kutyákért :)

Ma délután, 3 órától a LUSH nemzetközi kampányba kezdett a kutyusok ivartalanításáért!
Piacra dobott egy mancsos szappant, hivatalos nevén a PAW PRINT-et, melynek megvásárlásával 1.000.- forinttal támogathatjuk a Pilis-Budai Kutyamentők munkáját, azon belül is a kóbor és gazdikereső kutyusok ivartalanítását. Részletek itt!
Szappant természetesen mi is vettünk, ha kipróbáltuk, mindenképpen beszámolok róla! :)

A "megnyitóra" természetesen a PBK néhány tagja és örökbefogadásra váró védence is kilátogatott. És itt jöttünk be a képbe mi! :)
Blanka ugyanis a PBK közvetített gazdikeresője, és az egyetlen olyan egyesület, akik igazán segítőkészen álltak hozzánk, mikor októberben segítséget kértem Tőlük Blanka hirdetéséhez.
Gyors e-mail váltást követően megegyeztem az egyesület egyik tagjával, hogy Blankával mi is kilátogatunk a rendezvényre, hátha valaki éppen ott, az V. kerületi, Kristóf tér 3. szám alatt található LUSH bolt előtt szeret bele. :)
Érkezésünkkor Blanka kapott egy helyes, narancssárga "gazdit keresek!" feliratú kendőt a nyakába, ami szuperül mutatott, a frissen mosott, csillogó bundáján. Mindenki megcsodálta, hogy milyen gyönyörű, hogy milyen okos, hogy milyen nyugodt, és Blanka mintha tudta volna miért vagyunk ott, minden járókelőnek próbálta magát belopni a szívébe. Csóvált, szimatolt és minden simogató kéz után bújt. Néha óbégatott egy kicsit, szerintem unalmában, de emellett is fantasztikusan viselkedett!










Ácsorgás közben én is osztottam a szórólapokat, akit érdekelt annak elmondtam, hogy miért gyűltünk ma ott össze, Apagazdi pedig Blankával pózolt, hogy szép új képek készülhessenek róla az egyesületnek. :)
Sajnos új, szerető gazdija nem lett Blankának, de gazdagabbak lettünk egy szép narancssárga kendővel, amit ezután minden sétára magunkkal viszünk.
A jövőben pedig tervezzük, hogy több örökbefogadó napra is kilátogatunk, hogy Blankának minél nagyobb esélye legyen új, szerető gazdihoz kerülni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése