Keresés ebben a blogban

2012. március 20., kedd

Hírek Blankáról

Szombaton, a nagy "eljövünkhátrasenézünknehogymegszakadjonaszívünk" következményeként otthagytuk Blanka régi pórázát. (Azt nem adtuk oda, mert az igazából Lilié, és nem árt két póráz a háznál.)
Még utánunk telefonált Roland (és Bogi, a két új gazdi), de már a villamoson ültünk, így megbeszéltük, hogy majd valamikor átugrik vele.
Legnagyobb örömünkre ez a valamikor, vasárnap este volt. :)
Természetesen addigra már tövig rágtuk a körmeinket, hogy szombat délután óta (!) miért nem telefonáltak. Biztos valami baj van! Vagy lehet nincs baj. Jaj csak meg ne gondolják magukat!
Paráztunk na! :D
De mikor vasárnap este befutott Roland, arcán széles vigyorral, akkor eléggé megkönnyebbültünk, mikor pedig elkezdte mesélni az első közös éjszakájukat, az első közös sétájukat, és úgy egyáltalán a kezdődő közös életük apró kis csodáit, akkor végleg legördült a mázsás kő a szívünkről.
Blanka, mint mindig, náluk is igyekszik a lehető legjobban megfelelni. :) Szótfogadott nekik már az első sétánál, és a szobatisztasággal sem voltak gondok. Jah, és szépen bevacsorázott, vagyis minden jel arra mutat, hogy viszonylag zökkenőmentesen vette a váltást. Ez számunkra is nagy megkönnyebbülés volt.
Szombat éjszaka azért téblábolt egy picit a lakásban, meg sóhajtozott nagyokat, de hát ennyi belefér, mi is sóhajtozunk nagyokat, mióta nincs velünk..
Azóta nincs hírunk Blankusról, de meg is beszéltük az új gazdikkal, hogy nem várunk tőlük napi jelentést, csak ha úgy érzik, hogy van kedvük, vagy esetleg olyan kérdésük merül fel, amiben úgy érzik tudnánk segíteni.
Néhány hét, vagy inkább hónap múlva pedig, mikor már erősebb lesz köztük a kötődés, akkor összehozunk egy találkozót, mikor is újra megdögönyözhetjük Blankát, és arcunkat a puha bundájába fúrhatjuk.

1 megjegyzés: