Keresés ebben a blogban

2012. március 17., szombat

Valami véget ért, valami fáj..

De Blankának..minden most kezdődik el.
Boldog gazdis élet, egy olyan családban, ahol az összes szeretet és figyelem egyedül rá irányul majd.
Szerdán ugyanis csoda történt... 5 hónap hiábavaló várakozás után, Blankáért új, lelkes gazdik jelentkeztek!
Fiatal pár, akik imádnak kirándulni, és Blankába már a fotói alapján beleszerettek. Meglátták benne azt a csodálatos, melegszívű, érző lényt, akit mi is megismertünk a nálunk töltött hónapok alatt.
Szerdán este személyesen is eljöttek, hogy megismerkedjünk, és a személyes találkozás alkalmával, még jobban elmélyült a vonzalom. Blanka pedig, mintha tudta volna miért vannak itt, a legjobb formáját hozta, kidomborította macska énjét, és csak hízelgett, hízelgett, egész este.
Mivel este jöttek a látogatók, a kutyukat beengedtük, hogy lássanak is belőlük vmit.. Blanka ahogy belépett a lakásba, a legnagyobb természetességgel ugrott fel a kanapéra..Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ott aludni. :)
A leendő örökbefogadók lakásban laknak, össze is néztünk Apagazdival. Szerintünk (nagyon reméljük és bízunk benne) Blanka hamar megszokja majd az új életét. :)
Szombat délután közös sétára megyünk, hogy az új gazdik lássák "idegen" környezetben is a kutyát, a viselkedését, és a szabályokat, amik szerint eddig neveltük. Utána beugrunk a Fressnapfba, megvenni az alapfelszerelést, azután pedig leszállítjuk Blankust az új otthonába. És otthagyjuk. Az új otthonában, az új gazdijaival.
Az egyik szemem sír, a másik nevet. (Ha pedig belegondolok, hogy ma éjszaka alszik utoljára "itthon", akkor mindkettő sírni kezd..) Őszintén szólva már lemondtam róla, hogy valaki örökbe fogadja. Vagy lehet inkább reménykedtem benne, hogy "kénytelenek leszünk" megtartani..
De igyekszem nem szomorkodni, úgy érzem jó helyre fog kerülni a kicsi lány, és leendő gazdijai maximálisan nyitottak voltak a jövőbeni kapcsolattartásra.
Ég veled Blanka! Csodálatos kiskutya vagy, soha nem felejtünk el! Legyél a világ legboldogabb kutyusa!
Megtaláltad! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése