Keresés ebben a blogban

2012. március 16., péntek

Kontroll

Nah, két nap távlatából, és a szerdai kontroll után azt mondhatom, a műtét jól sikerült, Lilit pedig alig rázta meg a dolog.
Sajnos közvetlenül a műtét után nagyon rosszul ébredt, kikötözve, kipeckelt szájjal (leszedettük a fogkövét is, ha már ott voltunk), szívszaggatóan sírt, nagyon rossz volt ezt kintről hallgatni, de a doki megnyugtatott, hogy annyi fájdalomcsillapitót kapott, ami még egy lónak is elég lett volna. Kedd este még a lakásban lábadozott, tényleges ébredés után nem nagyon találta a helyét, és méltatlankodva nézett ránk, amiért orvosi tanácsra nem kapott vacsorát. :)
Másnap Apagazdi felügyelete alatt napozott az erkélyajtón át beszűrődő napsugarak meleg fényében, délután pedig elvittem kontrollra, ahol minden rendben találtatott. Lili már odafelé is folyamatosan megpróbált nyomást gyakorolni rám, hogy labdázzunk, de én akkor még kímélni akartam. Viszont a doki azt mondta, hogy ha ő nem kíméli magát,akkor nekem sem kell, így a vizit után sétáltunk egy nagyot, labdáztunk is, és volt nagy birkózás egy fél éves kajla vizslával is. :)
Varratszedés jövő csütörtökön! :)
Addig pedig gallér, antibiotikum és fájdalomcsillapító.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése