Keresés ebben a blogban

2013. január 15., kedd

7 hónap után

Mit is mondhatnék? :)

Eltűntem, mint szürke szamár a ködben. Olyan más témák kötötték le az agyi kapacitásomat, amik mellett egyrészt Lilire is kevesebb idő jutott, másrészt olyan nyomasztóan hatottak rám sokszor, hogy nem tudtam ugyanolyan önfeledtséggel megtalálni az örömet a kutyás a hétköznapokban, és azok megosztásában.
Pedig Lili ebben a nehéz időszakban is sok vidám percet tartogatott számunkra. :)

2013 azonban nagy meglepetéseket tartogat számunkra, eddigi világunk garantáltan kifordul a sarkaiból. Semmi sem lesz ugyanolyan, mint eddig. A világ legszebb és legokosabb kiskutyájának Lilinek, ugyanis hús vér embergyerek kistestvére születik márciusban. :D Egy hugica, akit Jankának fognak hívni.

Így nem csak kutyások leszünk, hanem kutyások és gyerekesek. :)
Egyelőre nem izgulok, sőt izgatottan várom a nagy találkozást, és szinte minden nap elmerengek, hogy vajon Lili mennyit érzékelhet a hasamban fickándozó kisgazdiból.
Annyi előnye már mindenképpen származik a dologból, hogy délutántól lefekvésig, bejöhet a lakásba, amivel felkészülünk arra, hogy hogyan kell majd viselkednie, ha már baba is lesz. Valamint a különböző érveink mérlegelése után úgy gondoltuk, hogy azt szeretnénk, ha Janka igazán együtt nőhetne fel Lilivel, ez pedig csak úgy kivitelezhető, ha a kutyával nem csak jövet-menet a lépcsőházban, vagy séta közben találkozik. Egyelőre működik a dolog, nincs hiszti az esti kimenetelből, és ajtónyitásra sem sprintel be azonnal, pontosan tudja mikor jöhet és mikor nem. De ezen nem is vagyok meglepve, hisz Lili továbbra is szédületesen okos. :)

Remélem a nagy változások mellett lesz időm megosztani a kutyás-gyerekes lét örömeit és megpróbáltatásait is. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése